Opis tretmana

Laserska rejuvenacija, odnosno podmlađivanje kože, je neinvazivna metoda za uklanjanje ili smanjivanje bora, pigmentnih mrlja na koži lica i tela, benignih keratoza izazvanih suncem i ožiljaka nastalih ranijim oboljenjima kože.

Ova metoda predstavlja potpuno prirodan način za poboljšanje opšteg izgleda kože, budući da se primenom laserskog snopa u potkožnom tkivu stimuliše sinteza kolagena i elastina, što rezultira čvršćom i zategnutijom kožom. Laser poboljšava teksturu kože, istovremeno umanjujući ili otklanjajući nepravilnosti na koži.

Tokom konsultacija u 4 Face & Body lekari sa dugogodišnjim iskustvom u primeni laserske tehnologije izvršiće profesionalnu analizu vaše kože i promena koje želite da tretirate, i predložiti vam optimalnu kombinaciju tretmana i intervencija.

Najčešća pitanja

Najčešće se tretiraju fine bore na licu, opuštena koža, proširene pore, neujednačena tekstura kože, nejednakosti i nepravilnosti poput površinskih ožiljaka.

Tretman laserske rejuvenacije nije neprijatan niti bolan i ne zahteva primenu lokalnih anestetika. Tokom zahvata osetićete blago peckanje. Laser je opremljen sistemom za hlađenje, čime se povećava komfor tokom procedure.

Broj tretmana neophodan za postizanje punog efekta je individualan i zavisi od stanja i tipa kože i problema koji se tretiraju. Kod najvećeg broja klijenata optimalni rezultati vidljivi su već nakon 2-3 tretmana.

Neposredno nakon tretmana primetićete blago crvenilo i otok na tretiranim regijama, koji će se povući nakon 24-48 sati.

Kome je namenjen

Idealni kandidati za neinvazivno lasersko podmlađivanje su osobe oba pola koje primećuju prve bore i fine linije na licu, kao i oni koji žele da se reše problema opuštene, grube ili hrapave kože lica ili proširenih pora. Procedura je namenjena i tretiranju površinskih ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži.

fleke u mladosti
mladi i srecni
priprema koze
mladi zauvek