Opis tretmana

Radiotalasni lifting je neinvazivna, visokoefikasna metoda za redukciju finih bora i zatezanje opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Terapija radiotalasima podstiče obnavljanje tkiva, sa potpuno prirodnim efektom. Posebnom je čini to što predstavlja jednu od retkih metoda kojom mogu da se tretiraju očni kapci i područje neposredno oko očiju.

Radiotalasnim liftingom postižu se odlični i prirodni rezultati kod opuštene kože lica, vrata i dekoltea, dubljih bora, ožiljaka na licu i hiperpigmentacija.

Metoda se oslanja na prirodni mehanizam kojim se koža nakon povreda sama regeneriše. Radiotalasima se na koži prave mikro-povrede što pokreće reparatorni mehanizam kože i hiperprodukciju kolagena. Na ovaj način se koži lica vraćaju čvrstina i elastičnost. Takođe, podstiče se mikrocirkulacija, čime se oslobađa višak tečnosti i toksina iz kože.

Rezultat je vidljiv nakon serije od nekoliko tretmana, a lifting efekat traje i do 6 meseci.

Tretman je bezbedan i bezbolan, i može se primenjivati kod svih tipova kože tokom cele godine. Ova metoda duguje svoju veliku popularnost činjenici da daje savršene rezultate na neinvazivan, komforan i bezbolan način, bez perioda oporavka.

Može se primenjivati dve nedelje nakon aplikacije botoksa ili hijaluronskih filera. Neželjenih efekata nema, osim blagog crvenila.

Najčešća pitanja

Da, radiotalasni lifting je jedna od retkih metoda kojima je moguće bezbedno tretirati regiju oko očiju. Ovom procedurom vrši se neinvanzivni lifting gornjih kapaka i obrva, i uklanjaju se bore oko spoljašnjih uglova očiju.

Tretman nije neprijatan, budući da se pre zahvata na regiju koja će biti tretirana nanosi lokalni anestetik u vidu kreme.

Period oporavka traje 7-10 dana, tokom kojih se ne preporučuje izlaganje suncu ili korišćenje solarijuma. Tokom perioda oporavka neophodno je da koristite kreme sa veoma visokim zaštitnim faktorom.

Broj tretmana neophodnih za postizanje optimalnih rezultata radiotalasnog liftinga zavisi od tipa i stanja kože, kao i od regije i problema koji se tretiraju. U cilju postizanja kumulativnih rezultata, tretmani se ponavljaju u intervalu od 2 nedelje.

Kome je namenjen

Pošto je tretman blag, a nuspojave minimalne, radiotalasni lifting je idealan izbor za osobe koje očekuju savršene rezultate u zatezanju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, i redukciji finih bora, a žele da izbegnu invazivne postupke.
prikaz regija