O Nama

bračni par Marković
anti-aging i laser centar

Savremeni tempo života, pun stresa, nemira i užurbanosti, ostavlja posledice na naše telo. Zato je važno doneti odluku –
PROMENI SE I ZABLISTAJ!

Anti-aging i laser centar

je mesto za vrhunsku uslugu u području estetske laserske terapije, estetskih tretmana i kozmetologije.
Centar nudi holistički anti-aging pristup licu i telu na 3 lokacije – dve u Beogradu i jednoj u Johanesburgu – sa fokusom na sveobuhvatno rešavanje problema kože i isticanje prirodne lepote svakog klijenta.

4 Face & Body anti-aging i laser centar su osnovali i vode dr Vesna Marković i dr Saša Marković koji se već 2 decenije uspešno bave savremenim metodama anti-aging terapije.

Metode koje je bračni par Marković timski razvio i usavršio tokom dugogodišnjeg uspešnog rada u oblasti savremenih anti-aging terapija u Johanesburgu i desetogodišnjeg vođenja beogradskog Bodyology estetik i laser centra, postaviće kvalitet vašeg života na viši nivo.

Svakom pacijentu se pristupa individualno, sa nastojanjem da se unaprede najbolji kvaliteti koje vam je priroda dala.

4 Face & Body je inovativni one-stop-shop za estetske procedure, koji spaja iskustvo, tradiciju, profesionalizam i sofisticiranost, s akcentom na prirodnu lepotu.
Na jednom mestu, pacijentima je na raspolaganju širok raspon tretmana, među kojima se izdvajaju laserski tretmani, estetske i anti-age procedure, kao i kozmetološke usluge.

U svim uslugama 4 Face & Body centra za kreativnu lepotu koriste se tehnologije i uređaji koji su svoj kvalitet dokazali u praksi, kao i provereni preparati prestižnog francuskog Guinot instituta, nemačkog Janssen Cosmetics i Iris+.

Dr Saša Marković i dr Vesna Marković diplomirali su na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dr Saša Marković je specijalista opšte hirurgije, sa dve subspecijalizacije i dugogodišnjim iskustvom u anti-aging terapiji.

Dr Vesna Marković je specijalizirala anti-aging u Parizu, a postdiplomske studije iz oblasti hormonalne terapije završila je na Dr Thierry Hertoghe Medical School u Briselu.
Trenutno završava anti-aging specijalizaciju kroz Američku akademiju anti-aging medicine (A4M).

Oboje kontinuirano nadgrađuju svoje znanje na edukacijama i kongresima širom sveta, kako bi svojim pacijentima u svakom trenutku pružili najsavremenije usluge zasnovane na poslednjim otkrićima i razvojima u polju anti-aging terapije.

Dugogodišnji su članovi su najznačajnijih svetskih udruženja u svojoj oblasti – American Academy of Anti Aging Medicine, Metabolic Medical Institute, World Society of Interdisciplinary Aesthetic & Anti-Aging Medicine, Aesthetic and Anti-Aging Medicine Society of South Africa.

Prvih 30 godina

0 GODINA ISKUSTVA I TRADICIJE
0 ZADOVOLJNIH PACIJENATA
0 LOKACIJE
Beograd - CENTAR, N. Beograd - WEST 65, Johanesburg
0 RAZLIČITIH TRETMANA I PROCEDURA

Upoznajte naš tim

Sandro BotticelliLa nascita di Venere