Standardnim pomagalima možemo ubaciti samo 5-7% od ukupne količine preparata, što je vrlo malo da bi se koža obnovila.  Klasična mezoterapija taj problem rešava vrlo jednostavno: IGLOM. Doktor probija keratinski sloj kože i uvodi preparat na određenu dubinu. Izgleda da bi ta metoda bila rešenje za sve probleme! Međutim, pojavljuju se novi problemi: bol tokom postupka, modrice na mestu uboda i tragovi uboda koji se mogu zadržati i do 7 dana.

Na sreću, kod nas postoji posebna metoda „Mezoterapija bez igala“ za transdermalno ubacivanje lekovitih i prirodnih sredstava korišćenjem elektromagnetnih talasa. Pod dejstvom elektromagnetnih impulsa pore kože se na nekoliko milisekundi otvaraju i aktivna supstanca prodire kroz njih u kožu. Kompjuterski analizator procenjuje stanje epidermisa, derme i potkožnog masnog tkiva te izračunava potrebnu količinu preparata koji treba ubaciti pod kožu. Možemo ubacivati bilo koje sredstvo: kozmetičke preparate, homeopatske preparate, farmaceutske preparate, nahraniti tkivo kiseonikom i dr.

U mezodermalni (srednji) sloj kože apliciramo koktele hijaluronske kiseline, vitamine, kolagen, Q10 i na taj način punimo kožu i uklanjamo bore, smirujemo iritiranu kožu te smanjujemo upalne procese na masnoj koži.

Tretman se može raditi kao jedan, refresh tretman ili kao kura (zavisno od stanja kože). Radimo celu površinu lica, vrata, dekoltea i/ili ruku. Efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana.

Najčešća pitanja

Click here to change this text

Kome je namenjen?

Click here to change this text

Mezoterapija je medicinska metoda
Lipoliza