OPIS TRETMANA

Starenje ne može da se zaustavi, ali može da mu se prkosi. Kako godine teku, dolazi do smanjenja potkožnog masnog tkiva na licu, i ono gubi volumen. Lice nam poprima „spušten“ izgled, gubi mladalačku zategnutost i blistavost.

Dobra vest je da postoje izuzetno efikasne metode kojima izgubljeni volumen može da se povrati. Ili, još bolje, ukoliko na vreme počnete da ulažete u svoje lice, njegova prirodna zategnutost može značajno da se produži.

Liquid Lift, odnosno nehirurški fejslifting celog lica, je najbolja opcija za one koji žele da što duže zadrže, ili da povrate, prirodan mladalački izgled. Reč je o proceduri konturisanja lica strateškim apliciranjem dermalnih filera, tj. punjača, po licu.

Cilj je da se strateški planiranom primenom filera, sa što manje uboda, i uz manju količinu punjača, precizno podstakne razvoj prirodnog kolagena, što dovodi do snažnog efekta zatezanja i podmlađivanja kože.

Nehirurškim fejsliftingom tretira se celo lice – čelo, obrve, obrazi, donja vilica, uglovi usana, slepoočnice i nos. Rezultati su uporedivi sa hirurškim fejsliftingom, a prirodan izgled se u potpunosti zadržava.

Liquid Lift je visokosofisticirana metoda, koja nije široko dostupna, budući da zahteva dokazanu stručnost i pedantno i precizno planiranje. Nestručna upotreba dermalnih filera može da prouzrokuje različite komplikacije.

Ovom metodom bore se ne smanjuju tako što se agresivno popunjavaju velikom količinom filera, već tako što se tretirana regija precizno oblikuje i podiže, kako bi se vratila u svoje prirodno stanje i postigle harmonične konture lica.

Stručnom primenom Liquid Lifta postiže se prirodan, svež izgled, sa elegantnim korekcijama svih delova lica.

NAJČEŠĆA PITANJA

Prvi korak je konsultacija, tokom koje klijent i lekar jasno utvrđuju šta su ciljevi, i kakvi se rezultati mogu očekivati od Liquid Lifta. Pre samog tretmana, potrebno je temeljno očistiti lice i ukloniti šminku. Sledi nanošenje anestetske kreme, kako bi se ublažila neprijatnost prilikom uboda. Ceo proces traje relativno kratko, oko 30 minuta. Nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim obvezama.

U pojedinim slučajevima moguća je pojava crvenila koje nestaje nakon par sati. Pojava otoka i podliva je retka, a ukoliko do njih dođe, povlače se u roku od nekoliko dana.

Efekat tretmana vidljiv je odmah, a što je najvažnije, promene nisu drastične i neprirodne. Najverovatnije je da niko iz vaše okoline neće ni pomisliti da ste se podvrgli bilo kakvoj estetskoj proceduri, već će komentarisati i hvaliti vaš odmoran, svež, blistav i mladolik izgled.

Optimalna količina dermalnih punjača razlikuje se od osobe do osobe, zavisi od područja na koje se oni apliciraju, kao i od toga kakve rezultate klijent želi da postigne.

U rukama nestručnog osoblja koje nedovoljno poznaje anatomiju lica, dermalni fileri mogu izazvati komplikacije. Nakon tretmana nije preporučljivo korišćenje saune ili solarijuma, izlaganje suncu, kao ni pritiskanje delova lica koji su tretirani.

KOME JE NAMENJEN

Na tretmane dermalnim filerima može se krenuti čim se pojave prve izraženije bore. Kod nekih ljudi to se dešava već krajem dvadesetih godina, dok se kod drugih prvi znaci starenja javljaju mnogo
kasnije.
Idealni kandidati imaju očuvane crte lica i lice nije previše spušteno.

Starenje
visokosofisticirana metoda
liquid Lifta postiže se prirodan, svež izgled
krenuti čim se pojave prve izraženije bore
bore se ne smanjuju
snažan efekat zatezanja kože