Opis tretmana

Hydra Peeling je GUINOT tretman koji nadmašuje obične pilinge lica i svojim mogućnostima predstavlja alternativu hemijskom pilingu.

Ukoliko osećate da vam je koža umorna i beživotna, Hydra Peeling je idealan tretman za vas! Za svega 45 minuta, uživaćete u obnovljenoj i osveženoj koži. Ovim tretmanom se umanjuje vidljivost znakova starenja i eliminišu tamne mrlje na koži.

Odlični rezultati postižu se kod kombinovane kože i kože sklone preteranom lučenju sebuma, koje se veoma često odlikuju vidljivim proširenim porama i zagasitim tenom. Osobe koje rade u zatvorenim prostorijama, kao i za kompjuterom, a naročito one koje su izložene duvanskom dimu, odlični  su kandidati za ovaj tretman koji vidno osvežava kožu.

Tretman je prijatan i nema neželjenih propratnih efekata.

Nakon tretmana, pore su skupljene, fleke i pege su manje izražene, a koža je obnovljena, glatka, ujednačena i blistava!

Najčešća pitanja

Tretman je potpuno neinvanzivan, ne prouzrokuje crvenilo ili perutanje kože, te nakon njega nije potreban period oporavka. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Moguće kontraindikacije su:

• trudnoća i period laktacije
• bolesti kože u progresivnom stanju
• bakterijske i virusne infekcije u regiji koja se tretira

Kome je namenjen

Hydra Peeling namenjen je osobama sa kombinovanom kožom koje žele da brzo, efikasno i temeljno očiste i osveže kožu lica i vrate joj blistavost i sjaj.

Odlični kandidati su osobe koje rade u zatvorenim prostorijama, kao i za kompjuterom, a naročito one koje su izložene duvanskom dimu.

Opis tretmana

Hydra Peeling alternativa hemijskom pilingu
hidra piling odlični rezultati
koža je obnovljena, glatka
nema neželjenih propratnih efekata.