Guinot –  alternativa za estetsku medicinu

Guinot Institut Paris je vodeći brend u kreiranju inovativnih metoda za negu kože. Ova prestižna profesionalna kozmetika dostupna je isključivo u akreditovanim salonima u kojima licencirani terapeuti osmišljavaju individualni pristup za svaku klijentkinju.

Sa više od 40 godina iskustva u estetskim tretmanima, preko 10.000 ovlašćenih Guinot centara lepote širom sveta, i proizvodima sa aktivnim sastojcima koji su rezultat najnovijih naučnih dostignuća, Guinot je sinonim za stručnu negu kože i ekskluzivne tretmane koji otkrivaju pun potencijal lepote svakog klijenta.

Terapeuti u 4 Face & Body pažljivo osluškuju potrebe, želje i očekivanja svake klijentkinje, i u skladu sa tim osmišljavaju individualni pristup koji obuhvata profesionalne tretmane i kućnu negu.

Kome je namenjen

Guinot tretmani lica i tela namenjeni su svima koji znaju da se pravi rezultati mogu postići samo u rukama iskusnih sertifikovanih terapeuta koji koriste dokazano efikasne i bezbedne proizvode.

U ponudi ekskluzivnih Guinot profesionalnih tretmana pronaći ćete rešenja osmišljena za sve tipove kože. Tradicija duga 4 decenija u spoju sa najsavremenijim naučnim dostignućima garantuje efikasne, dugotrajne i vidljive rezultate.

Guinot tretmani lica i tela
profesionalna kozmetika