Inovativna sinergija farmacije i kozmetike po najvišim nemačkim standardima kvaliteta

Janssen Cosmetics je nemački proizvođač profesionalne kozmetike koji već 3 decenije vrhunskim kvalitetom i dokazanom efikasnošću svojih proizvoda opravdava poverenje klijenata širom sveta.
Formule Jansen Cosmetics proizvoda za profesionalnu negu zasnivaju se na sinergetskom delovanju farmaceutskih i kozmetičkih aktivnih sastojaka. U proizvodima se koriste isključivo sastojci koji daju vidljive i opipljive rezultate i koji su u potpunosti neškodljivi za kožu.

Vođeni motom da naučno-zasnovana nega kože treba da bude dostupna svima, Janssen proizvode razvijaju dermatolozi u vodećim istraživačkim laboratorijama. Svaka kozmetička serija zasnovana je na konceptu aktivnih sastojaka koji su posebno prilagođeni različitim tipovima kože i daju trenutne i dugoročne rezultate.

Janssen Cosmetics asortiman broji više od 250 profesionalnih i komercijalnih proizvoda za negu kože najvišeg kvaliteta. Svi proizvodi nose oznaku kvaliteta “Made in Germany” i TÜV sertifikat kvaliteta.
Ova prestižna nemačka kompanija dobitnik je brojnih svetskih priznanja, među kojima se izdvaja nagrada za inovaciju u razvoju novih kozmetičkih proizvoda, “Prix de l’Innovation”, kojom je Jenssen nagrađivan 5 uzastupnih godina u kozmetičkoj prestonici sveta – Parizu.

Inovativna sinergija farmacije
nega kože